Naturrunden er i gang

Fjerde runde i Fotografen 2013 er i gang. Med oss i juryen har vi Ole Buenget, Baard Næss og Olav Erik Storm.
Fotografen 2013 er et samarbeid mellom Japan Photo, Cyan :galleri og foto.no.

Fjerde runde av Fotografen 2013 er nå åpen for innsending. Med oss i juryen har vi Ole Buenget, Baard Næss og Olav Erik Storm.

Baard Næss er naturfotograf,redaktør i Natur & Foto og arrangør av fotoworkshops.

- Når jeg skal juryere ser jeg etter bilder som skiller seg ut og har et innhold, samt god teknisk kvalitet, forteller han i forkant av juryeringen.

Olav Storm jobber til daglig som reklamefotograf. Han holder ulike fotokurs og workshops og har jobbet som fotograf i New York i 10 år.

- Gode naturfotografer skiller seg ut ved å vise originalitet, kreativitet og fantasi. I tillegg er kunnskapen og utnyttelsen av lyset, komposisjonen og de tekniske muligheter som kamera gir viktig. En del fotoamatører har lett for å bruke mest tid i etterkant av fotograferingen i Lightroom eller Photoshop med effektfiltre og overdrevet bruk av HDR. Bilder av natur bør være mest mulig naturlige, sier han.

Gallerist og fotograf Ole Buenget ønsker ikke å legge for mye føringer for juryeringen av runden, men påpeker at temaet natur har mange fortolkningsmuligheter, som både landskap og makrofoto av tær.

- Jeg vil legge vekt på både det håndverksmessige og det nyskapende. Jeg vil se fotografier som har en egen stemme og som gjerne utfordrer de konvensjonelle klisjeene. Men jeg vil også se det vakre og sublime, musikk i farger og lys.

Frist 1. september
Fotografen 2013 går over seks runder i løpet av hele året. Fjerde runde er åpen for innsending fra 1. august til 1. september.

Fotografen 2013 er åpen for alle sølv- og gullmedlemmer av foto.no. Bli medlem her
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Tina Signesdottir H.
når kommer resultatene?:)
9.9.2013
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu