Lightroom 5 lansert

Adobe har i dag lansert sin femte utgave av bilderedigeringsprogrammet Lightroom
Nye funksjoner i Lightroom er blant annet Avanced healing brush, automatisk horisont-gjenoppretting, slideshow der man kan kombinere bilder og video i HD-kvalitet, radial gradient-verktøy og ny preview-funksjon.

- Nå kan alle få adgang til nye Lightroom. Vi har brukt noen måneder på forbederinger utfra brukernes respons på betaversjonen, og er veldig fornøyd med resultatet. Dette har gjort at vi nå kan presentere en sterk løsning for både fotoentusiaster og profesjonelle fotografer, sier Mariah Andén, Adobes nordiske marketingsjef for Digital Media.

Lightroom 5 er tilgjengelig for både Mac og Windows.

Kilde: Pressemelding
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Lars E.
En del av nyheterna, om än få, har man riktigt bra användning av. Min favorit är är ändå fullskärmsläget via snabbkommandot (F)
Ian Lyon har skrivit en ?Feature Review ? som jag översatt till svenska.
Se http://www.ekdahl.org/kurs/lr5_review/lr5_review_1.htm
28.6.2013
Ernst-Martin B.
Har noen lyktes å laste ned prøveversjonen av LR5 siden i går? Det virker umulig. Det går tilsynelatende greit å kjøpe programmet fra Adobes norske site, men hvis du velger å laste ned prøveversjonen tas du direkte til den amerikanske site'en deres, og der er nedlastingsknappen inaktiv hvis du kommer inn med en norsk IP-adresse. Man kan heller ikke lenger bruke sin "amerikanske" Adobe-ID hvis man ikke har amerikansk postadresse å vise til.
11.6.2013
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu