Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs i Mijas, Andalucia, Spania "Øyet som ser"

Få en vitamininnsprøyting i solrike Andalucia før vinteren setter inn.
Fotokurset "Øyet som ser" avholdes for fjerde gang i Mijas. Få mer ut av din fotohobby og bli inspirert av spansk natur og lynne.

Kursdeltakerne vil først og fremst få trening i å se motiver og utnytte lyset. Du vil lære teknikker som gjør at du kan kontrollere resultatet. Det er du som skal bestemme hvordan resultatet blir - ikke kameraet! Deltakerne vil etter hvert kunne se motiver overalt! Med enkle midler og lite utstyr kan man lære seg å utnytte lyset. Deltakerne vil lære å utnytte kameraets muligheter til å skape bedre og riktig eksponerte bilder.

Det vil i løpet av kurset bli gitt varierte oppgaver, og deltakerne leverer inn sine bilder til bildekritikk hver dag. Ved kursets slutt lager vi en liten utstilling med de beste bildene. Kursholder vil også gi en enkel innføring av etterbehandling av bilder i photoshop, og vise hva slags muligheter som ligger der.

Eksempler på temaer som gjennomgåes er: Makrofotografering, landskap, portrett, stilleben, billedbehandling, komposisjon, fotografering i dårlig lys m.m.

Ingen forkunnskap nødvendig.
Deltakerne må ha med egen PC/Mac.
Max 8 deltakere

Mijas Pueblo er en sjarmerende hvit landsby, 25 minutter fra Malaga Airport, beliggende i fjellene over Fuengirola. Her er smale gater, esler og masse sjarm. Utsikt over middelhavet mot Afrika.
Kursstedet er en sjarmerende casita (lite hus), som ligger i en flott hage med basseng 12 minutters gange fra landsbyen. Casitaen er kurssted og oppholdsrom, som er tilgjengelig hele uken, og hvor man kan slappe av og jobbe når man måtte ønske det. Her kan man lage seg en kopp te, diskutere bilder med hverandre og ta seg en dukkert i bassenget mellom undervisningsøktene..

Og ikke minst - ha det gøy!

Pris: 6500,-
Depositum, kr. 1000,- betales ved påmelding, som sikrer deg en plass på kurset. Du melder deg på ved å sende en email, så får du betalingsinformasjon tilsendt.
Et velkomstmåltid første kveld og lunsj på kursstedet er inkludert.
Overnatting og bespisning ellers er på egen regning, og kan fint holdes innenfor et budsjett på 3500,- til 4000,-. Mandag 15. & 22. er reisedager - uten undervisning. Du bestiller selv flybillett, og vi møtes mandag kveld til velkomstmåltid.
Mijas Pueblo ligger 25 min fra Malaga Flyplass.
(ca.4 timer undervisning pr.dag, enten i casitaen eller på location. Ca 20 timer tilsammen)
Utflukter: Utfluktsprogrammet er ennå ikke fastlagt.

Mer info og påmelding:
nina@nrfoto.no
http://www.nrfoto.no
Nina Reistad - FOTOGRAF PÅ JAKT_1
FOTOGRAF PÅ JAKT_1
Nina Reistad
Joanna Butler - Kursleder Nina
Kursleder Nina
Joanna Butler
Nina Reistad - FOTOGRAF PÅ JAKT_3
FOTOGRAF PÅ JAKT_3
Nina Reistad
Nina Reistad - Kaktus
Kaktus
Nina Reistad
Nina Reistad -
Nina Reistad
Nina Reistad -
Nina Reistad
Nina Reistad - Fra sommerfuglparken
Fra sommerfuglparken
Nina Reistad

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu