Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Alle kan ta bedre bilder

Med litt fotokunnskap kan du ta mye bedre bilder. Se og Lær Foto gir deg mulighet til å lære å ta de gode bildene hjemme i din egen stue, når du selv har tid.
- Det hjelper ikke med all verdens teknologi og gode kameraer når du bare knipser i vei. Vi ønsker gjennom dette kurset å gi folk enkle fototips og kreativiteten til å ta god bilder, sier kursleder Peder Songedal.

Når du selv har lyst

Har du lenge ønsket å ta bilder som profesjonelle fotografer? Sitter du og tenker at Photoshop er vanskelig, og at du ikke får til det du vil? Se og Lær Foto lanserer nå nye nettkurs, som gjør deg til en bedre fotograf. Det kommer nye kurs hver måned, og du vil til en hver tid ha tilgang til alle kursene som er lagt ut. Dette er et nytt og unikt konsept i norsk sammenheng.
- Mange kjøper seg et speilreflekskamera når det blir foreldre for første gang, og fotograferer uten at bildene blir spesielt gode. Bruk heller litt tid på å lære deg fotokunsten. Da vil du få mye mer glede av selve fotograferingen, samt at du stolt kan vise frem fine bilder til familie og venner, sier Peder Songedal.

Vil gi Norge fotoglede

- Det behøver ikke være noe stort skritt å lære og ta gode bilder, nå kan du gjøre det akkurat hvor du vil og når du selv har tid. Hva med å tilegne seg den nødvendige fotokunnskapen når du pendler med toget til jobb. Se og Lær Foto gir deg korte kurs slik at du kan ta de gode bildene raskt, avslutter Peder Songedal

Kursutviklerne i Se og Lær Foto:

<bPeder Songedal; har bakgrunn som fotograf med bachelor i reklamefoto. Han har ledet aktivitets- og utdanningskomiteen i Norske Reklamefotografers Forening. Han har lang fartstid for kurs- og foredragsholder, blant annet for Aftenposten, VG, Fotovideo og Norges Fotografforbund. Peder har vært sponset av Apple og Canon, og han har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser for sine bilder.

Sture H. Vareide; er utdannet pedagog ved Høgskolen i Agder. Han har tolv års erfaring med undervisning i mediekommunikasjon på Lillestrøm videregående skole, og underviser i dag i foto og video på Rønningen Folkehøgskole. I tillegg har han lang erfaring som frilans pressefotograf og videoproduksjon.
Her finner du nettkurset: www.seoglær.no
@BO MATHISEN - Peder Songedal og Sture H. Vareide lanserer nettfotokurs
Peder Songedal og Sture H. Vareide lanserer nettfotokurs
@BO MATHISEN

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu