Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Norgespremiere på Nikon D800

Som første forhandler i Norge er Interfoto stolt av å kunne presentere Nikon D800 "live". Fredag 10. februar inviterer Interfoto til premiere på kamerasensasjonen fra Nikon.
Fredag 10. februar vil Fotografenes Hus på Høvik være preget av premieren på Nikons nye kamerasensasjon, Nikon D800. Enten du er portrettfotograf, reportasjefotograf, motefotograf, naturfotograf eller tar bilde av arkitektur, er denne modellen ideell for så å si alle fotografer som ønsker å ta de beste bildene.

10. februar kl. 13:00 har vi den offisielle presentasjonen av Nikon D800 i vårt studio på Høvik.


Da vil Nikons representant gå gjennom kameraet i sin helhet, funksjon for funksjon. Etterpå blir det god anledning til å ta en nøyere titt på kameraet og stille spørsmål. Her kan du være blant de første som med "egne hender" opplever kameraet. Kommer du rett fra jobb har vi en pølse eller to å by på.



Nikon D800 har omfattende spesifikasjoner - fullpakket med ny teknologi, og dette skal vi ta for oss hos Interfoto på fredag. Ta fantastiske bilder med det banebrytende D800. Bildekvaliteten er på et nivå som tidligere bare var oppnåelig med mellomformatkameraer. Bildebrikke i FX-format med 36,3 megapiksler og autofokussystem som er best i klassen. Det gir bildene en fantastisk dybde og detaljrikdom. D-film i full HD gir deg all den fleksibiliteten du trenger for å vise kvalitetsvideo. Hvis du vil gå inn for å utvikle kreativiteten din, er Nikon D800 verktøyet som kan gi deg de store bildene.
Les mer om Nikon D800

I tillegg til Nikon D800-modellen, har Nikon lansert en modell som heter Nikon D800E. Denne versjonen har et modifisert optisk filter foran bildesensoren, hvor anti-aliasing-funksjonen er fjernet. Dermed oppnås enda større skarphet i bildefilene. Denne funksjonen er spesielt anvendelig under kontrollerte forhold, som for eksempel studiofotografering. Nikon D800E er en spesialutgave av D800 utviklet spesielt for dem som søker høyest mulig oppløsning. Det ideelle verktøyet for fotografer som har øye for detaljer.
Les mer om Nikon D800E
 - Nikon D800
Nikon D800
 - Nikon D800
Nikon D800
 - Nikon D800E
Nikon D800E

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu