Ny runde med Oskar Barnack Award

Leica er jakt på etter "kreative, diskrete og banebrytende bilder" når den prestisjetunge Oskar Barnack Award åpner for innsending i januar.
Profesjonelle fotografer og lovende nykommere under 25 år fra hele verden inviteres til å delta i den 33. utgaven av konkurransen Leica Oskar Barnack Award som åpner i januar. Forholdet mellom menneske og miljø står i fokus.

- Fotografiene må dokumentere samspillet mellom menneske og miljø på en kreativ, diskret og banebrytende måte, skriver Leica i en pressemelding.

Konkurransen er åpen for innsending mellom 16. januar og 1. mars 2012, og for å delta sender man inn en portefølje med 10-12 bilder. Det kåres en vinner i hver av de to kategoriene, Leica Oskar Barnack Award og Newcomer Award, som begge får en Leica M9-P med objektiv verdt €10 000. Vinneren av den profesjonelle kategorien får i tillegg €5000.

Danske Jan Grarup vant årets konkurranse med en bildeserie fra Haiti, mens kinesiske Jing Huang ble årets nykommer. Tidligere har blant annet Margaret M. de Lange fått en hederlig omtale i konkurransen for prosjektet Daughters.

Les mer om konkurransen på www.leica-oskar-barnack-award.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu