Road to Havana

Torsdag denne uken lanseres boken 'Road to Havana' med utstilling på Galleri Pan i Oslo.
'Road to Havana' er et skriftlig og visuelt portrett av Greta Kirkwood Andresens reise til Havanna på Cuba i 2008. Boken presenterer hennes fotografier i kombinasjon med dikt og nedtegninger av reisen.

- Greta Kirkwood Andresen tar betrakteren og leseren med på en svært personlig og ærlig empatisk reise til Havanna, Cuba, som på sin side er et ganske deprimerende sted å besøke. Når vi betrakter hennes bilder og leser hennes historie, er det nesten som å være delaktig i hennes mareritt et kort øyeblikk, et mareritt vi lett kan ønske oss bort fra ved å lukke boken og flytte blikket til noe hyggelig. Selve byen frister ikke, den vekker heller ikke min nysgjerrighet. Nei, jeg er tilfreds med å bare lese Gretas historie og observere hennes meget ærlige fotografier, uttaler Dan Young, Amerikansk fotograf og norsk fotopioner, om boken.

Forfatter og fotograf bak boken, Greta Kirkwood Andresen, er medlem av Forbundet Frie Fotografer. I 2005 etablerte hun Kirkwood.no Gallery, et alternativ kunstgalleri i Oslo.

10% av salget fra bildene ved lanseringen og Kr 15,– av salget fra hver bok går til Human Rights Watch.

Utstillingen åpner torsdag 17. november kl. 18.30 i Galleri Pan - St. Olavs gt. 7 - Oslo. Salgsutstillingen henger til 26. november.




Greta Kirkwood Andresen -
Greta Kirkwood Andresen
Greta Kirkwood Andresen -
Greta Kirkwood Andresen
Greta Kirkwood Andresen -
Greta Kirkwood Andresen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu