Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Interfoto PhotoCamp – nå for første gang i Stavanger

PhotoCamp er et arrangement for profesjonelle fotografer, fotoentusiaster og alle med lidenskap og interesse for fotografi. Arrangør er Interfoto AS, som er utstyrsleverandør til den profesjonelle delen av fotobransjen. Under PhotoCamp vil det bli vist en rekke nyheter og holdt demonstrasjoner av bl.a. lysutstyr og kamerautsyr.
PRESSEMELDING:

PhotoCamp – nå for første gang i Stavanger – tirsdag 1. nov. 2011

PhotoCamp er et arrangement for profesjonelle fotografer, fotoentusiaster og alle med lidenskap og interesse for fotografi. Arrangør er Interfoto AS, som er utstyrsleverandør til den profesjonelle delen av fotobransjen. PhotoCamp er et åpent arrangement hvor vi byr på oss selv, viser frem nyheter fra leverandører, inspirerer med foredrag og sosialiserer.

Foredrag: Den som har begge bena på bakken står stille
Foredragsholder under PhotoCamp Stavanger er fotograf Jens Haugen, som bl.a. er kåret til Årets fotograf i 2010 og 2011. Han har i løpet av kort tid etablert seg som en av Norges ledende reklame- og motefotografer. Som fotograf har han hatt en spennende utvikling fra å drive intensivt etterarbeid i Photoshop til å arbeide med kvalitet i opptaksøyeblikket. Han er alltid åpen for nye ideer og ny teknologi, og er nå også godt i gang med å få kommersiell suksess med video som tilleggsprodukt. Tittelen på foredraget sier noe om hvor viktig det er å søke ny kunnskap og bør være til stor inspirasjon for mange.
Arrangementet har fri adgang.


• Tid: Tirsdag 1. november 2011.
Vi åpner dørene kl 15.00, og programmet starter kl 17.00.
• Sted: Tou Scene, scene 2. Kvitsøygata 25, 4014 Stavanger.
• Web: http://www.photocamp.no
 -
 -
Jens Haugen -
Jens Haugen
Jens Haugen -
Jens Haugen
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu