Cyan :studio utvider

Diskusjonskvelder, fotoutstillinger og miniworkshops. Cyan :studio i Oslo utvider programmet denne høsten.
Det lille studioet Cyan i Oslo har lenge tilbudt fotografer utstillingsplass den siste helgen i måneden, etter søknad. Fra høsten utvides driften, og i tillegg til profesjonalisering av galleridriften skal det også på plass diskusjonskvelder og miniworkshops under det nye konseptet Cyan :arena.

-Vi føler at fotografer diskuterer for lite seg imellom om hvordan og hvorfor de jobber og lager bilder slik de gjør, forteller Henrik Lindal, som driver Cyan :studio sammen med Stig Marlon Weston, i en pressemelding.

Tekst og bilde
Det er de nye medarbeiderne Anette Bentsen og Trine Stephenson som skal være ansvarlige for Cyan :arena. Diskusjonskveldene skal finne sted den siste mandagen hver måned, og starter i august med temaet tekst i forhold til bilde.

-Dette er noe mange fotografer som jobber med et eget uttrykk sliter med. Vi kommer til å diskutere og dele tips mellom deltakere og inviterte innledere rundt temaer som bruk av bildetitler og prosjekttekster, formuleringer av søknader og pressemeldinger, sier Bentsen.

Ny kollektivutstiling
De nye medarbeiderne Monica Holmen og Jon Wang skal ta seg av de praktiske sidene ved Cyan :galleri, og først på planen står en utstilling i forbindelse med Oslo Kulturnatt og Oslo Open, som begge arrangeres i midten av september. Temaet er StØy!, og galleriet inviterer fotografer og kunstnere til å sende inn sine arbeider.

Fristen for å sende inn er 1. august, og alle som blir valgt ut til å delta i utstillingen får beskjed innen 10. august. Men rekker du ikke å sende inn arbeidene dine innen fristen, er det allikevel ikke for sent.

- Mens utstillingen er åpen oppfordrer vi folk til å komme innom med flere bilder som de selv mener kan passe inn. Disse vil vi så «geriljakuratere» inn i utstillingen for å skape et ekstra lag av støy underveis; støy som noen vil like, men som andre kan la seg irritere av, forteller Holmen.

Utstillingen finner sted 15-18. september.

Mer informasjon om Cyan :studio, :arena og utstillingen STØY! på www.cyanstudio.no

Les også:
MARKED: The gangs of BASECO
Naturens gang
Cyan :stipendutstilling 2011
Tok førstepremie med kjærlighetserklæring
 -
Gamle og nye medarbeidere i Cyan :studio

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu