Nytt fotomaraton i august

20. august arrangeres Oslo fotomaraton for andre gang. I løpet av 12 timer får deltakerne utdelt 12 oppgaver som skal resultere i 12 bilder.
Om drøye to måneder skal det for andre gang arrangeres fotomaraton i Oslo. Lørdag 20. august inviteres alle byens fotointeresserte til å delta i et 12 timer langt maraton i fotografiets navn.

- Etter alle de positive tilbakemeldingene fra deltakerne i fjorårets fotomaraton, var vi ikke i tvil: Vi måtte arrangere Oslo Fotomaraton i 2011 også. For andre gang er det derfor mulig å bli med på en heldags fotodyssé i hovedstaden, og påmeldingen er nå åpen, skriver arrangør Terje Abusdal i ; forumet på foto.no.

I fjor deltok over 100 personer, og i år er det satt en grense på 200 deltakere. Det koster 170 kroner å delta og maratonet sparkes i gang på Café Vespa kl. 11, der deltakerne får utdelt de første 3 oppgavene. Deretter blir deltakerne tildelt tre oppgaver hver tredje time på forskjellige sjekkpunkter byen rundt, frem til slutt kl. 23 på kvelden. Da leverer man inn sitt minnekort, som kun skal inneholde 12 bilder i riktig rekkefølge. Det er ikke lov å redigere bildene etter de er tatt.

I løpet av høsten 2011 skal bildene stilles ut i et galleri. En jury skal kåre de beste bildene, mens de som besøker utstillingen også får kåre sin vinner.

Fjorårets vinner av beste bildeserie var Oda Solberg. Lise Strandlien vant beste enkeltbilde, mens Espen Løken fikk folkets pris.

Mer informasjon på blanko.no/fotomaraton
Oda Solberg -
Oda Solberg
Vinner beste serie Oslo fotomaraton 2010
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu