Fotokonkurranse for veldedighet

Med €7000 i premie og navn som Steve McCurry og Henrik Saxgren i juryen, er fotokonkurransen og utstillingen Gammelgaard Monochrome på jakt etter dine beste sort/hvitt-bilder. All inntekt går til barn i den tredje verden.
Den nye fotokonkurransen og utstillingen Gammelgaard Monochrome inviterer fotografer på alle nivåer og nasjonaliteter til å sende inn en portefølje med sine beste sort/hvitt-bilder.

Formålet med prosjektet er å "promotere moderne sort/hvitt (kunst-) fotografi fra det 21. århundre", samtidig som det skal samles inn penger til fotorelatert arbeid med barn i den tredje verden.

En jury bestående av Magnumfotograf Steve McCurry, den danske fotografen Henrik Saxgren og redaktør og grunnlegger for fotomagasinet Eyemazing, Susan Zadeh, skal velge ut 40-60 av de beste porteføljene, som skal stilles ut på Gammelgaard til høsten og være med å kjempe om premier.

Hovedpremien er €7000, eller ca 55000 kroner. Andrepremien er på €2000, mens tredjepremien er på €1000.

Bildene kan være en serie eller frittstående bilder. Blir man valgt ut til å delta i utstillingen og kjempe om premiene, må man gi arrangørene tillatelse til å printe fire eksemplarer av hvert bilde som skal selges gjennom utstillingen. All inntekt fra salget skal gå til veldedighetsorganisasjonen Charnwood Arts, som lærer barn fra slummen i India foto, slik at de kan dokumentere sin verden.

Frist for å delta er 1.juli. Les mer på www.gm2011.dk
 -
Kajal Nisha Patel på arbeid i India for Charnwood Arts -
Kajal Nisha Patel på arbeid i India for Charnwood Arts

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu