Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

LysLek

Salgsutstillingen “LysLek” er ifølge kunstnerne ei fotoutstilling fri for viktigperkunst!
PRESSEMELDING:

Dette er ikke ei utstilling for de kondisjonerte, men heller for de med god kondisjon, Aukrustsenteret er langt på lengda.

I ren Aukrust-ånd viser utstillingen fotografier hvor fotografene har lekt med lys, motiver, teknikk, størrelser og materialer for å understreke fotografiets stemninger. De ønsker å vise betrakteren at et foto kan presenteres på andre måter enn bare i glass og ramme. Bilder kan trykkes på nær sagt alt mulig materiale. Foruten tradisjonell innramming i glass og ramme er fotografiene i denne utstillinga trykket på pleksiglass, aluminium og plast.

Ingen av bildene er arrangert. De er digitalt behandlet uten at elementer i bildene er manipulert i forhold til størrelse og plassering. Motivene er i all hovedsak spunnet rundt naturelementer som tre, stein og vann, og er hentet fra Norge og Irland.

Om utstillerne
Ingrid Eide er utdannet fotograf og journalist. Hun har mange års erfaring som fotograf med eget studio på Røros, og de siste 12 årene som fotograf og journalist for regionale og nasjonale aviser og fagtidsskrift, nå også for Kommunal- og Regionaldepartementet.


Thorbjørn Liell har nærmere 30 års erfaring fra IT-bransjen med blant annet brukeropplæring, standardisering, nettverksadministrasjon og markedsføring. De siste årene har han opparbeidet seg god erfaring og kompetanse innen design for web og trykk, digital fotografering og bildebehandling.

Sammen driver de virksomheten INGRAFO (med kontor på Tolga i Nord-Østerdalen) hvor fotografi er en viktig del av det daglige arbeidet.
Ingrid Eide - STOP for all trafikk
STOP for all trafikk
Ingrid Eide
Portmagee, Co. Kerry, Irland. Trykt på PVC, 60 x 40 cm
Ingrid Eide - Sandlinje
Sandlinje
Ingrid Eide
The Glen, Co. Kerry, Irland. Trykt på PVC, 150 x 70 cm
Thorbjørn Liell - River Liffey
River Liffey
Thorbjørn Liell
Dublin, Irland. Trykt på PVC, 150 x 100 cm
Thorbjørn Liell - Opptrapping
Opptrapping
Thorbjørn Liell
Slane, Co. Meath, Irland. Trykt på natureloksert aluminium, 60 x 90 cm

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu