Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"Franske Bilder" på Åpent bakeri

Opplev "Franske Bilder" av Pierre Hetzel - tatt i Frankrike, vist i et fransk miljø og av en fransk fotograf.
PRESSEMELDING:

Blant baguetter, croissanter og landbrød kan man oppleve ”Franske Bilder” nå i mai og Juni. Dette er den første separatutstillingen til fotografen Pierre Hetzel. Stedet er Åpent bakeri bak slottet.

Pierre er født og oppvokst i Frankrike og kom til Norge som 20-åring. Sitt første fotoapparat kjøpte han i ungdomstiden, og åpningsbildet er fra den gang. Etter et langt opphold fra fotograferingen, har han tatt opp igjen denne lidenskapen. Han tok et års studie ved Bilder Nordic School of Photography i 2010, der han fikk perfeksjonert sin teknikk og hentet en masse inspirasjon fra dyktige lærer.

Det han presenterer i sin første utsilling er bilder tatt i Frankrike i 2010, bilder som skildrer hverdagsøyeblikk, bilder som stråler av varme, humor og sensualitet. Utstillingstedet er ingen tilfeldighet: ”Her får man byens beste brød.” sier han med en smil, ”Og det gleder meg stort å la bildene mine få henge i lokalene der det beste innen fransk bakehåndverk finnes. Å ha en utstilling i et levende miljø, gjør også at jeg treffer et mye bredere publikum enn i et konvensjonelt galleri. Et publikum jeg med glede deler bildene mine med”.

Gaten og alle steder der folk ferdes, har så langt vært Pierres hovedarena og hans motiver skildrer menneskelige øyeblikk. Det er sterke øyeblikk som fortjener å leve i det uendelige... Han jobber ellers med en rekke prosjekter, så dette er neppe siste utstilling vi får sett fra ham.
 -
 - Fra utstillingen
Fra utstillingen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu