Nytt jurymedlem i landskapsrunden

Herdis Maria Siegert har dessverre måttet trekke seg fra juryeringen av landskapsrunden i Årets fotograf. Nytt jurymedlem er fotograf Jan Erik Wessel.
Under Årets Fotograf er det et mål at man på forhånd skal vite hvem som skal juryere de innsendte bidragene. Men dessverre er det slik at uforutsette ting kan forekomme. Det har skjedd i runden som nå skal juryeres. Herdis Maria Siegert måtte dessverre trekke seg. På kort varsel har vi heldigvis klart å få inn en meget god erstatter i naturfotograf Jan Erik Wessel.

Jan Erik Wessel har siden begynnelsen av 90-tallet spesialisert seg på å formidle natur og fugleliv i Nord Norge. I likhet med Siegert har han en forkjærlighet for Lofoten. Gjennom utallige reiser til landsdelen, til alle årstider, har han også etablert et eget bildegalleri (Galleri Wessel) på Røst i Lofoten.

Wessel har solgt en rekke bilder til bedrifter og offentlige institusjoner i inn og utland. Han har også stilt ut en rekke plasser i Norge, blant annet på Preus museum i Horten.

Den endelige juryeringen av landskapsrunden i Årets fotograf skjer like etter påske. Resultatet offentliggjøres før 3 runde sparkes i gang 1. mai.

Jan Erik Wessel - Jan Erik Wessel
Jan Erik Wessel
Jan Erik Wessel

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu