Jakter på debutant #16

Interfoto er igjen på jakt etter talenter til debutantutstillingen.
For 16. gang skal Interfoto i samarbeid med Fotografi og Bølgen & Moi arrangere debutantutstilling i Oslo, der en utvalgt fotograf får sjansen til å vise frem sine arbeider. Ferske fotografer inviteres derfor nå til å sende inn sine beste bilder.

Kan ikke ha stilt ut før
Kriteriene for å delta er at man ikke tidligere har hatt en separatutstiling og at de innsendte bildene ikke har vært stilt ut. Bildene som sendes inn må også ha et gjennomgående tema.

Separatutstillingen skal finne sted på Bølgen & Moi på Briskeby, og vil henge i 3-4 måneder. Arrangørene dekker alle kostnader i forbindelse med produksjon og innramming, utstillingslokaler og pressedekning.

Vil presentere ferske fotografer
I en pressemelding uttaler Interfoto at de med dette ønsker å fremme fotografiet som uttrykk og kunstform, og å presentere ferske fotografer.

- Med Interfoto Debutantutstilling fokuserer vi på de uetablerte fotografene og deres motiver, perspektiver, vinkler og skråblikk. Det er alltid kvinnen eller mannen bak kameraet som teller, og det er evnen til å skape et øyeblikk som engasjerer andre, som setter fotografiet i en særstilling, sier Egil Nilsson, administrerende direktør i Interfoto i en pressemelding.

Frist for å delta er 31.mai. For å delta sender du inn 10-12 papirkopier og en kort presentasjon av deg selv og prosjektet.

Fjorårets vinner var Andreas Smaaland. Tidligere debutantutstillere er blant annet Torkil Færø, Marianne Lind og Robert Sannes.

Les mer på interfoto.no
Monica Kvaale -
Monica Kvaale
Debutantutstiller #11
Torkil Færø -
Torkil Færø
Debutantutstiller #13

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu