Adobe lanserer Creative Suite 5.5

En stor oppdatering av markedets ledende verktøykasse for designere og innholdsprodusenter gir en rekke nye muligheter med Flash, HTML5, video, mobile applikasjoner og nettbrett. Adobe tilbyr også en ny abonnementsbasert betalingsmodell.
Lanseringen av Creative Suite 5.5 (CS 5.5) er del av Adobes strategi for å møte utviklingen innen mobil kommunikasjon og de nye forutsetningene for hvordan man distribuerer og tar til seg medieinnhold.

- Denne lanseringen innebærer i tillegg en endring av Adobes oppdateringsstrategi på Creative Suite, som er markedets ledende programvarefamilie for design og utvikling innen alle typer kreative yrker og medier – inkludert trykksaker, video, mobil og web. Adobe har gått over til en utviklingssyklus på 24 måneder, hvor hele produktfamilien fornyes hvert annet år og hvor også større oppdateringer slippes årlig – slik at verktøyene ligger i fremst i utviklingen – en fornyelse som nå gjennomføres for første gang med Creative Suite 5.5, skriver Adobe i en pressemelding.

Adobe lanserer også en ny abonnementbasert prismodell. Med et abonnement kan kunden for eksempel få tilgang til Adobe Photoshop for 290,- kroner i måneden for engelsk versjon og 320,- kroner i måneden for norsk versjon, Adobe Design Premium CS5.5 for 730,- kroner per måned, eller Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection for 1190,- kroner i måneden.

– For designere og utviklere er Creative Suite 5.5 den opplagte verktøykassen for utvikling av nye digitale opplevelser til de mest populære plattformene for smarttelefoner og nettbrett. Det er også opplagt at vi hos Adobe vil på alle måter vil hjelpe mediebransjen med å utvikle nye arbeidsmetoder, forretningsmodeller og kanaler – gjennom nyutvikling innen områdene innholdsproduksjon, måling og distribusjon på de plattformene, sier Johan Salenstedt, administrerende direktør hos Adobe Systems Nordic, i en pressemelding.

Les mer om Creative Suite 5.5


Adobe Creative Suite 5.5 skal være klar til levering i midten av mai.
Veiledende markedspris ekslusiv merverdiavgift:
23.790 kroner for CS5.5 Master Collection
15.590 kroner for CS5.5 Design Premium
14.770 kroner for CS5.5 Web Premium
15.590 kroner for CS5.5 Production Premium
10.660 kroner for CS5.5 Design Standard
Kunder som abonnerer på Creative Suite kan velge mellom ettårs abonnement eller månedsabonnement. Mer informasjon om abonnementslisenser finnes på: www.adobe.com/go/cssubscription.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu