National Geographic søker reisebilder

For 23. gang skal magasinet National Geographic Traveler kåre verdens beste reisebilder.
Årets utgave av National Geographic Travelers fotokonkurranse har nylig åpnet for innsending. Konkurransen inviterer fotografer fra nesten hele verden til å sende inn sine beste reisebilder innen fire kategorier.

Kategorien Travel Portraits er for bilder av lokalbefolkning som jobber, leker eller feirer. Outdoor Scenes er for landskapsbilder, flyfoto og dyr. Kategorien Sense of Place er for bilder som "fremkaller et steds essens," mens Spontaneous Moments er for bilder med "morsomme, rare, overraskende og uoppstilte øyeblikk."

Det skal kåres en hovedvinner, samt en andre og tredjeplass, mens syv fotografer får hederlig omtale. Premiene i årets utgave av konkurransen inkluderer en 14 dagers ekspedisjon rundt de britiske øyer, et ni dagers hotellopphold i India og en workshop i Santa Fe. Vinnerbildene blir i tillegg presentert i november/desember-utgaven av National Geographic Traveler.

I fjorårets konkurranse deltok flere enn 3700 fotografer med nærmere 11000 bilder. Vinneren av hovedprisen var Brittany Brothers. Her kan du se alle vinnerbildene fra fjorårets konkurranse.

Konkurransen er åpen frem til 27. juni og det koster $15 per bilde for å delta. For $10 mer, kan du delta frem til 11. juli. Mer informasjon om konkurransen finner du på travel.nationalgeographic.com/travel/traveler-magazine/photo-contest
 - skjermdump nationalgeographic.com
skjermdump nationalgeographic.com

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu