Går du med en fotobok i magen?

Den 4. internasjonale FotobokFestivalen går av stabelen i Tyskland til sommeren, og nå kan du vinne en komplett, profesjonell produksjon av din egen fotobok!
Fra 1. til 5. Juni i år går den fjerde Fotobokfestivalen og Dummy Award 2011 av stabelen i Kassel i Tyskland. Med sin dummykonkurranse har festivalen som mål å få frem nye fotografiske talenter, med spesielt fokus på å øke kvaliteten på produksjonen av fotobøker.

Festivalprogrammet er en miniversjon av den internasjonale fotofestivalen i Perpignan. I tillegg til å presentere vinneren av dummykonkurransen, byr festivalen på gjestefotografer som holder bildeforedrag, utstillinger, bokmesse, mingling for fotografer og forleggere, samt workshops og foredrag.

Fotografer som går med en fotobok i magen, inviteres til å sende inn en bokdummy til konkurransen. Alle innsendte bidrag vil bli vist under festivalen, og de 50 beste dummyene vil bli stilt ut. Den heldige vinneren kan smykke seg med en komplett bokproduksjon i regi av forlaget Seltmann+Soehne, i tillegg til en presentasjon i European Photography. Andre og tredje pris får en bokproduksjon hos Blurb. I tillegg vil andre utvalgte bidrag få sine bidrag vurdert av White Press / schaden.com.

Alle fotografer uavhengig av sjanger er velkommen til å delta. Eneste kriterium er at bidragene ikke tidligere har vært publisert i bokformat. Juryen består av John Gossage, Gabriele Franziska Götz, Jeffrey Ladd, Andreas Müller Pohle, Markus Schaden, Yoko Sawada og Oliver Seltmann.

Frist for å sende inn bidrag til konkurransen er 20. april 2011.

Hvis DU er en av de som blir blant de 50 utvalgte finalistene på Fotobokfestivalen, vil vi i redaksjonen gjerne høre fra deg!

4th International Photobook Festival
Stephen Gill. - Inside-out.
Inside-out.
Stephen Gill.
Et av fjorårets bidrag i Den Internajsonale Fotobokfestivalen i Kassel.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu