Travis Shinn på Internasjonalen

Lemmy, Morrissey og 50 Cent. Dette er bare noen av artistene du kan se på veggene på Internasjonalen fra onsdag, i en utstilling av fotograf Travis Shinn.
Onsdag 16. mars åpner en utstilling med Travis Shinn i andre etasje på Internasjonalen i Oslo. Utstillingen består av portretter av noen av verdens største musikere, deriblant Dave Grohl, Snoop Dogg og Lemmy Kilmister fra Motörhead.

I bildene til Shinn fremstilles disse nærmest ikoniske musikerne på helt nye måter, langt fra slik vi kjenner dem, skriver kurator Pil Cappelen Smith i en pressemelding.

- De beste bildene til Travis Shinn fanger stille øyeblikk i høylytte liv, skriver Smith.

Phil Anselmo fra Pantera er fotografert mens han mater en høne i hagen, Morrissey med band er avbildet nakne, kun tildekket med små LP-plater, mens i bildet av Mötley Crue-gitarist Mick Mars er det den giktrammede hånden som er i fokus.

- Shinn finner fram toner av skjørhet, introspeksjon og ettertanke i noen av klodens mest høylytte, breiale menn, fortsetter Smith.

Blant andre artister du kan se portrettert gjennom Shinns linse på denne utstillingen er Megadeth´s Dave Mustaine, Ronnie James Dio, en serie portretter av Tool og KISS, Slash, Rob Zombie, Judas Priest´s Rob Halford, RZA, Nas, 50 Cent og Ice Cube.

Dette er første gang Shinn stiller ut i europa. Bildene i utstillingen er til salgs.
Travis Shinn - Lemmy
Lemmy
Travis Shinn
Portrett av Motörheads vokalist Lemmy Kilmister
Travis Shinn - Phil Anselmo
Phil Anselmo
Travis Shinn

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu