OL-portretter på auksjon

De neste to ukene kan du by på et utvalg signerte bilder av de norske OL-gullvinnerne fra Vancouver, i en auksjon til inntekt for Redd Barna.
Bildene er tatt av fotograf Arnfinn Johnsen og er en del av en serie med portretter av OL-gullvinnere, "Gullklubben", som han har jobbet med siden OL på Lillehammer i 1994.

- Å fotografere "Gullklubben" har nok vært mitt livs ide. Ingen annen nordmann har fått møte så mange norske olympiske gullvinnere som meg (101 bilder totalt). Det har vært opplevelser og møter gjennom 19 år på alt fra 3 timer med kaffe og kaker hjemme hos de "gamle" mestere til hesblesende møter på 15 minutter med dagens aktive mestere, sier Johnsen.

Verken Johnsen eller gullvinnerne hadde noen betenkeligheter med å donere bilder til Redd Barna.

-  Alle vinnerne fra Vancouver sa øyeblikkelig ja til deres portrett kan gis til Redd Barna. Det viser solidaritet i praksis.

Blant gullvinnerne som er portrettert er Marit Bjørgen, Petter Northug og Aksel Lund Svindal.

Auksjonen er åpen frem til 13. mars og bildene har en utropspris på 5000 kroner. Bildene som auksjoneres bort finnes kun i ett eksemplar, i tillegg til de to som står utstilt på Norges Olympiske Museum på Lillehammer og Vikingskipet på Hamar.
Arnfinn Johnsen -
Arnfinn Johnsen
Marit Bjørgen
Arnfinn Johnsen -
Arnfinn Johnsen
Stafettlag, kvinner

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu