Play Hide and Seek

Fotokunstnerne Tine Isachsen og Sara Tanderø åpner torsdag utstillingen "Play Hide and Seek" i Oslo.
Med “Play Hide and Seek” ønsker Isachsen og Tanderø å forteller noe om et samfunn som er så kontrollert og velregissert at det ikke lenger er plass til det instinktive mennesket. Kunstnerne lager en surrealistisk eventyrverden hvor det oppstår en spenning mellom det som er virkelighet og det som er ukontrollerbart og dyrisk. De er inspirert av myter og eventyr som er en viktig del av norsk kulturarv og som vi ikke finner i dagens høyteknologiske samfunn med mye vekt på materialistiske verdier.

Bildet "Confessions" i prosjektet ønsker Isachsen og Tanderå skal være et symbol på menneskers dårlige samvittighet.

- Vi lever i en konsumbasert verden hvor vi driver rovdrift på våre naturressurser. I tillegg er alt vakumpakket og stylet på overflaten mens det indre blør og forfaller. I "Confessions" er menneske og dyr likestilt og her søker mennesket tilbake til dyret for å betro seg. Dyret er tro mot sine egne instinkter. Det finnes en trygget i dette og naturen som vi ikke finner i oss selv lenger, forteller Isachsen og Tanderø i en pressemelding.

Tine Isachsen (1969) er utdannet ved Statens Kunsthøgskole og Central Saint Martins College of Art and Design, London. Sara Tanderø (1975) er utdannet ved Statens Kunsthøgskole, School of Visual Arts, New York og ESAG Paris. Begge underviser ved NOROFF i Oslo.

"Play Hide and Seek" henger fra 17/2 til 26/2. Vernissage torsdag 17/2 klokka 18.00. med operaperformance av en skuespillerinne fra New York som heter Michelle Alexandra.
MVHHalvparten av inntektene går til NOAH.

Mer informasjon
Tine Isachsen og Sara Tanderø -
Tine Isachsen og Sara Tanderø
Tine Isachsen og Sara Tanderø -
Tine Isachsen og Sara Tanderø
Tine Isachsen og Sara Tanderø - Confessions
Confessions
Tine Isachsen og Sara Tanderø

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu