Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Scandinavian Forest

MELK presenterer sin andre gruppeutstilling under fanen MILKSHAKE på Akershus Kunstsenter. Utstillingen bærer tittelen Scandinavian Forest og viser arbeider av elleve skandinaviske kunstnere.
På utstillingen "Scandinavian Forest" kan man stifte nærmere bekjentskap med arbeider av Ida Andersson (Sverige), Katinka Goldberg (Norge), Linda Hofvander (Sverige), Trine Søndergaard & Nicolai Howalt (Danmark), Geir Moseid (Norge), Linn Pedersen (Norge), Erik Friis Reitan (Norge), Marthe Elise Stramrud (Norge), Ingvild Kaldal & Kim Westerström (Norge og Sverige)

- Slik tittelen antyder, kretser arbeidene rundt forskjellige fremstillinger av naturen. Gjennom et bredt spekter av fotografiske tilnærminger til sjangeren, gir arbeidene et innblikk i unge kunstneres utforskning av naturen, og avslører samtidig deres forhold til den, skriver MELK i en pressemelding.

Akershus Kunstsenter har invitert MELK som kunstnerdrevet visningsrom inn i det etablerte kunstsenteret for å kuratere en utstilling med kamerabaserte kunstnere i etableringsfasen.

- Med dette trer visningsrommets visjon inn i den mer etablerte arena og er med på å øke utstillingsaktiviteten og oppmerksomheten rundt dem. Utstillingen blander mer etablerte kunstnere med enkelte som fortsatt er studenter. Samtlige arbeider vises for første gang i Norge.

Scandinavian Forest er den andre i en serie gruppeutstillinger kuratert av MELK med fokus på ung, skandinavisk fotografi.

Åpning førskommende lørdag fra klokken 13-16.
Trine Søndergaard & Nicolai Howalt - Tree no. V, 2007
Tree no. V, 2007
Trine Søndergaard & Nicolai Howalt
digital C-print, 74 x 64 cm. 5 + 2 AP, Courtesy Martin Asbæk Gallery Copenhagen.
Linn Pedersen - Park, 2008
Park, 2008
Linn Pedersen
C-Print 3+1 A.P.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu