På Draugen og Ormen Lange med Franklin

Det er fremdeles mulighet til å være med på Nordic Lights og Stuart Franklins workshop på Draugen og Ormen Lange.
- Nordic Light har i samarbeid med AS Norske Shell fått til en enestående og helt unik workshop på programmet. Det å kunne vandre rundt på Ormen Lange, et gass-i-landføringsanlegg i Aukra utenfor Molde i to dager og i tillegg bli fløyet til Draugen oljeplattform med et kamera i hånda, er en sjanse man får en gang i livet. Med fotografering på to av landets store energivinningsanlegg blir denne workshopen enestående, skriver Nordic Light i en pressemelding.

Workshopen blir ledet av Stuart Franklin og finner sted fra 6. – 10. april 2011.
Det er noen få ledige plasser igjen. Alle mellom 18 og 67 år og som har god helse kan søke.
For mer informasjon og påmelding kan en henvende seg til nle@nle.no eller lese på www.nle.no.

Workshopleder: Stuart Franklin
Magnum-fotograf Stuart Franklin er kanskje mest kjent for sine bilder fra studentopprøret i Beijing i 1989. Men, han har også vært med på å dokumentere konflikter, bombinger og massakre verden over.

- Franklin er direkte i sin kunstneriske uttrykksmåte, og både provoserer og berører med sine fotografier. Han har et brennende engasjement for ytringsfriheten, og kan med sine bilder passere grensen for hva som i noens øyne er politisk korrekt.

Stuart startet sin karriere som pressefotograf for Sunday Times og Sunday Telegraph Magazine i London. Nå er han en av de ledende fotografene i verdens mest berømte fotobyrå Magnum Photos.

- Foruten å være fotograf er han geograf, og svært opptatt av miljøpolitikk. Franklin er litt beskjeden av natur, men ekstremt sympatisk og lett å prate med. Han setter store krav til seg selv hva gjelder kvalitet, og vil utvilsomt bidra til å gjøre denne workshopen til ”the time of your life”. Stuart omtaler workshopen slik: “I am teaching about the construction of narrative: how to sequence and structure photographs, how to build a story and a body of work, with juxtaposition etc, heter det i pressemeldingen.
Stuart Franklin/ Magnum Photos - Stuart Franklin
Stuart Franklin
Stuart Franklin/ Magnum Photos

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu