Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Å se med hjertet - Fotoutstilling av Kjell Brustad

Velkommen til utstilling og vernissage! Utstillingen består av fotografier av Kjell Brustad, akkompagnert av Tor Åge Bringsværds tekster.
Dette er en utstilling om fantasi, kunsten å se, vårt forhold til natur, naturvern, mystikk, mytologi og noen fornøyelige fakta om grantrær. Innimellom motiver av natur og former, materialiserer det seg figurer og vesener. Disse sjenerte skapningene kalles for fløner. De viser seg fram som troll, drager, dyreskikkelser, menneskelignende skapninger og fantasifigurer.

Så etter en vellykket utstillingsperiode på Galleri Tonne tar nå flønene turen videre til Skogmuseeet i Elverum. Denne gangen er det flere fotografier med, så du har flere muligheter til å drømme deg inn i flønenes verden. Dette er en utstilling som passer for alle, om du er stor eller liten, gammel eller ung. Ser du flønene før de oppdager deg ?

Kjell Brustads fotografier og Tor Åge Bringsværd tekster finner du også i boken ”Å se med hjertet. Blant fløner i Farseggen”. Boken selges i utstillingslokalet og i bokhandlere rundt i landet.




Kjell Brustad - Vinterkriger
Vinterkriger
Kjell Brustad

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu