Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer nye kompakt- og videokameraer

Canon utvider produktutvalget med fem nye digitale kompaktkameraer og ti nye videokameraer.
Oslo 5. januar 2010 – Canon utvider i dag produktutvalget med fem nye digitale kompaktkameraer og ti nye videokameraer. Med en kombinasjon av Canons velkjente bildekvalitet og funksjoner for enklere og mer kreativ fotografering og filming, rommer Canons nyeste produktlansering alt fra profesjonell videoytelse til prisgunstige kompaktkameraer.

I 2010 ble Canons utvalg av videokameraer kraftig utvidet. Årets lansering er en fortsettelse av dette og rommer en rekke nye modeller i både proff- og forbrukersegmentet. Videokameraene som lanseres i dag, består blant annet av profesjonelle XA10 samt en rekke forbrukermodeller, deriblant LEGRIA HF G10 som er den første modellen i den nye LEGRIA HF G-serien. Lanseringen byr også på nye og forbedrede HD-modeller i LEGRIA HF M-serien og LEGRIA HF R-serien, mens den nye LEGRIA FS400-serien kan skilte med Canons minste SD-videokameraer hittil. Med fremragende bildekvalitet og større bredde i utvalget av kreative funksjoner kan profesjonelle, entusiaster og amatører ta opp imponerende videofilm i full HD.

Canons populære Canon PowerShot A-serie har kameramodeller som passer for alle, med en unik kombinasjon av ledende optikkteknologi og fremragende design. Serien utvides med fem nye, brukervennlige modeller: PowerShot A3300 IS, PowerShot A3200 IS, PowerShot A2200, PowerShot A1200 og PowerShot A800. Nå lanseres også HD-videoopptak i PowerShot A-serien for første gang, og 4 av 5 modeller har opptak i 720p-kvalitet. Det er også mulig å bruke funksjonen miniatyreffekt i filmopptak, noe som skaper et inntrykk av intervallopptak av skalamodeller.

Kompaktkameraer for alle
De fleste PowerShot A-modellene har nå Canons DIGIC 4-bildeprosessor som gir ultrarask prosessering, høy bildekvalitet og forbedret funksjonalitet. Fire av de nye modellene, PowerShot A3200 IS, PowerShot A3300 IS, PowerShot A1200 og PowerShot A2200, har også seks kreative filtre som raskt gir bildet et annet perspektiv og gjør det enda morsommere å eksperimentere når du fotograferer.

De som ønsker litt mer kontroll over det endelige bildet, kan bruke Live View-innstillingen til å endre grunnleggende innstillinger på skjermen og se resultatet av endringene før de tar bildet. Følgefokus sørger for at motiv som beveger seg, er i fokus hele tiden – fra du fokuserer på dem til du trykker på utløserknappen.

Rimelige PowerShot A800 passer perfekt som begynnerkamera med sin enkle knappelayout, Smart Auto-teknologi og intuitive opptaksprogrammer som gjør det enkelt å ta bilder med høy kvalitet. PowerShot A1200 er et allsidig kompaktkamera med nytt Blur Reduction-program, vidvinkelobjektiv og optisk søker – ideelt for nybegynnere som foretrekker å komponere bilder på en mer tradisjonell måte.
Smale, lekre PowerShot A2200 får strøm fra litiumionbatteri og har 4x vidvinkel zoom og et vell av opptaksfunksjoner som gjør det enkelt å ta kreative kvalitetsbilder. Toppmodellene i A-serien er PowerShot A3200 IS med stilig kamerahus i metall, 5x vidvinkel zoomobjektiv og dynamisk bildestabilisator og PowerShot A3300 IS med superhøy oppløsning på 16 megapiksler, 5x zoom og dynamisk bildestabilisator i et elegant metallhus.

Den nye PowerShot A-serien har sensorer med høy oppløsning som gir imponerende detaljnivå og spennende komposisjonsmuligheter i form av kreativ beskjæring. PowerShot A3300 IS har sensor med den høyeste oppløsningen noensinne i et Canon kompaktkamera, mens alle modeller unntatt PowerShot A800 har 28mm vidvinkelobjektiv med Blur Reduction-program eller optisk bildestabiliseringsteknologi som gir skarpe bilder i vanskelige opptaksforhold. Med Smart Auto er det enda enklere å fange øyeblikket, og alle modeller gjenkjenner 32 motivtyper, med unntak av den rimeligste modellen PowerShot A800 som gjenkjenner 19 motivtyper.
En annen nyhet i Canons PowerShot A-serie er opptak av HD video i 720p-kvalitet, noe som er tilgjengelig på modellene PowerShot A3200 IS, PowerShot A3300 IS, PowerShot A1200 og PowerShot A2200. Muligheten for opptak av HD-video lar deg filme spesielle øyeblikk i suveren kvalitet som du kan dele med venner og familie på en HD-skjerm. PowerShot A3200 IS og PowerShot A3300 IS har også Canons dynamiske bildestabilisator som sikrer stødige videoopptak, selv om du beveger deg mens du filmer.
Videokameraer for alle ferdighetsnivåer Canons voksende utvalg av filbaserte profesjonelle videokameraer utvides med XA10, en ultrakompakt modell med Canons velkjente bildekvalitet, profesjonelle lydfunksjoner og full manuell kontroll. Toppmodellen i LEGRIA-serien, nye
LEGRIA HF G10, har teknologier og funksjoner hentet fra Canons profesjonelle modeller som oppmuntrer entusiastiske videofotografer til å ta kreativiteten et skritt videre.

LEGRIA HF M41, LEGRIA HF M46 og LEGRIA HF M406 viderefører den populære LEGRIA HF M-serien med en rekke allround familiekameraer velegnet for alle som vil ha imponerende HD-videokvalitet i et kompakt videokamera de kan ta med overalt. Canons inngangsmodeller med HD-opptak har også fått en rekke oppgraderinger og byr på kvalitet til en hyggelig pris. LEGRIA HF R28, LEGRIA HF R26 og LEGRIA HF R206 kan skilte med en uovertruffen kombinasjon av unike funksjoner, rimelig prislapp og velkjent Canon-kvalitet, noe som gjør disse modellene til et ypperlig valg for alle som vil ta steget inn i HD-videoens verden. Lanseringen rommer også LEGRIA FS46 og LEGRIA FS406 – rimelige og praktiske videokameraer som passer for dem som ønsker kvalitetsopptak i SD-oppløsning.

Imponerende video og enkel deling for alle
Canons nylanserte videokameraer er utviklet med fokus på høy bildekvalitet og brukervennlighet og er fullpakket med avanserte teknologier og spennende, kreative funksjoner som gjør det enkelt å ta opp og dele flotte HD-filmer.

Nå er det flere modeller enn noen gang som er utstyrt med profesjonelle teknologier, noe som gir ledende ytelse. Canons HD CMOS Pro-sensor, en profesjonell CMOS-sensor med suveren kvalitet på bildeopptaket, finnes i den nye, profesjonelle XA10-modellen samt i toppmodellene i forbrukersegmentet, inkludert LEGRIA HF G10, LEGRIA HF M41, LEGRIA HF M46 og LEGRIA HF M406. Med forbedret ytelse i lite lys og større dynamisk omfang som gir suveren bildekvalitet i alle forhold, er HD CMOS Pro-sensoren en viktig komponent i Canons videokamerautvalg.
I tillegg til den nye Canon HD CMOS Pro-sensoren, er XA10, LEGRIA HF G10 og LEGRIA HF M41, LEGRIA HF M46 og LEGRIA HF M406 også utstyrt med nye filmfiltre, fortellingsskaper-funksjon og berøringsstyrt dekorasjonsmodus – et utvalg funksjoner spesialutviklet for opptak av morsomme, underholdende og kreative videofilmer.

Fortellingsskaper-funksjonen forvandler videokameraet til en filmregissør. Du velger et tema, og deretter foreslår videokameraet en rekke scener du kan ta opp for å lage en perfekt film. "Reise" er ideelt til filming på feriereiser, mens "Barn og kjæledyr" er velegnet til filming av dyrebare familieøyeblikk. Trinnvis veiledning gjør det enkelt å bygge opp historien, og resultatet er underholdende og dynamiske filmer.

Du kan også bruke et av de åtte filmfiltrene til å endre stemningen i et motiv, mens dekorasjonsmodusen (også tilgjengelig på LEGRIA HF R28, LEGRIA HF R26 og LEGRIA HF R206) gjør det enkelt å gi filmene et personlig preg i kameraet – helt uten bruk av PC eller kompliserte redigeringsprogrammer.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu