Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon lanserer PowerShot A800

Nytt rimelig og brukervennlig kompaktkamera fra Canon.
Oslo, 5. januar 2011 – Canon lanserer i dag PowerShot A800, et rimelig og brukervennlig kompakt digitalkamera som gjør det meget enkelt å ta perfekte bilder. Det er bare å peke og knipse. Takket være Smart Auto-programmet er PowerShot A800 et kamera som også gir nybegynnere flotte kvalitetsbilder på få sekunder.

Stilig design, smarte funksjoner
PowerShot A800 fås i rødt, sølv, sort eller blå-grått, og kombinerer elegant, myk design med Canons originale objektiv. Resultatet er Canons unike bildekvalitet til en rimelig pris. Modellen er kompakt nok til å ha i lommen og har 10,0 megapiksler, 3,3x optisk zoom og klar 6,2 cm LCD-skjerm. Nå er det både raskt, enkelt og morsomt å fotografere og dele bilder.

Fantastiske bilder – uansett hvor du er
PowerShot A800 har Smart Auto-program som automatisk registrerer opptil 19 forskjellige motiver og benytter best mulige bildeinnstillinger i forhold til omgivelsene. Enten du fotograferer mennesker, landskap, solnedganger eller portretter, kan du stole på at Canons ekspertise sørger for optimale resultater. Ved innendørs fotografering eller ved fotografering av objekter i bevegelse, bidrar Blur Reduction-programmet til å eliminere uskarphet. Hvis du er i det kreative hjørnet, kan du velge Superintens eller Plakateffekt for å få mer fargerike og kunstneriske resultater.
PowerShot A800 bruker to AA-batterier som er enkle å skifte ut hvis du slipper opp for strøm mens du er på farten.

Knips og del bildene med andre
Du kan overføre og dele kvalitetsfilmopptak direkte fra PowerShot A800 med YouTube™-opplastingsprogram. Med gratis medlemskap i CANON iMAGE GATEWAY kan du lagre, dele og redigere bilder og filmopptak med venner og familie. CANON iMAGE GATEWAY gir deg 2GB gratis lagringsplass på nettet, der du kan stille ut dine kreative prosjekter på en rask og enkel måte.

PowerShot A800 – sentrale funksjoner:
• 10,0megapiksler
• 3,3x optisk zoomobjektiv
• 6,2 cm (2,5”) LCD
• Smart Auto-program
• Blur Reduction-program
• Brukervennlig design
• 16 opptaksprogrammer, inkludert selvutløser for ansikt
• DIGIC III
• Long Play-innstilling
• AA-batterier
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu