foto.no styrker redaksjonen

Fotograf og journalist Christine Tolpinrud blir redaksjonsleder i foto.no.
Det er med stor glede og entusiasme foto.no kan presentere Christine Tolpinrud som ny fast medarbeider i foto.no. Christine går inn i rollen som redaksjonsleder.

I en årrekke har hun jobbet som journalist og redaktør på nettstedet Fotopia.no. Hun har også frilanset for Akam.no. Christine har en BA i foto fra University for the Creative Arts i England, og har også studert kunst og film ved Nordland kunst- og filmskole. I Cape Town og Oslo har hun jobbet som både fotoassistent og fotograf.

Med Christine på det redaksjonelle laget betyr dette at foto.no satser enda sterkere på det redaksjonelle innholdet. Med et hovedfokus på fotografer og fotografier, publiserer foto.no egenproduserte artikler alle hverdager.

I tillegg til Tolpinrud består de faste redaksjonsmedlemmene av Maria Lundberg og Frank Hesjedal (Redaktør). Flere frilansere leverer også regelmessig artikler til foto.no.
Christine Tolpinrud -
Christine Tolpinrud

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Øystein S.
Verdt å gratulere både Christine og ikke minst Foto.no sine brukere.
16.12.2010
CF W.
Gratulerer så mye folkens. dette ermeget bra. Det stoff som Christine Tolpinrud har skrevet på Fotopia, er slikt som er med å kryddre yrkesfotografens hverdag :-)
10.12.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu