Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Tromøybrua på utstilling

Anne Walbeck har fotografert det kjente landemerket Tromøybrua. Nå blir det utstilling.
- Ideen bak prosjektet var å ta bilder av et kjent landemerke som mange passerer og tar som en selvfølge uten å ta den nærmere i øyesyn. Valget falt på Tromøybrua fordi det ligger flott i landskapet og har mange detaljer om en begynner å se etter. Den har alltid fasinert meg. En broforbindelse har stor påvirkning for et øysamfunn og gir store utviklingsmuligheter både for den enkelte beboer og for næringslivet. I dag er Tromøy et levende samfunn med rikt næringsliv og stadig flere som flytter dit. Men Det tok over tyve år fra forslaget ble fremmet til broen var en realitet. Det er ikke bare i dag at veiutbygging er omstritt og tar tid, forteller Walbeck i en pressemelding.

Sommeren 2010 gikk med til å fotografere og lete frem informasjon om brua som forbinder Aust Agders største øy med fastlandet. Resultat er blitt en bok og utstilling.

Fotograf Anne Walbeck er oppvokst på Kolbotn utenfor Oslo og flyttet til Sørlandet i 1992. De siste atten år har hun bor bodd på Tromøya. Hun begynte tidlig å fotografere og fikk sitt første kamera da hun var 15 år. I dag jobber hun som frilansjournalist og fotograf.

Mer informasjon om bok og utstilling:
http://www.tromoybrua.no
Anne Walbeck -
Anne Walbeck
Anne Walbeck -
Anne Walbeck

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu