"Mitt Oslo" i Kunstpassasjen

Oslo Kamera Klubb (OKK) åpner idag (torsdag 28. oktober) klokken 1830 utstilling i Kunstpassasjen i Oslo.
26 fotografer har levert inn bilde med temaet "Mitt Oslo". I litt over en måned kan resultatet sees i Kunstpassasjen mellom øst- og vestgående linjer på Jernbanetorget.

- Dette er en utstilling som er flott presentert og når et helt annet publikum enn den ville gjort i et galleri. Tenk alle de menneskene som passerer glassmonterne hver eneste dag. Og som ikke forventer å møte flotte bilder på vei til eller fra jobb nede i et t-baneområde. Allerede i går da utstillingen ble hengt opp stoppet nysgjerrige forbipasserende og begynte å titte på bildene, forteller Liz Palm i OKK til foto.no.

Alle bildene er montert på kapa og alle er 60 cm høye, noe som gir utsillingen et enhetlig preg, selv om det er 26 ulike fotografer. Det blir stor variasjon i utstillingen: blant annet sort/hvitt, bredde- og høydeformater, mennesker og abstrakt. Felles er at alle bildene er tatt i Oslo. Med 26 par øyne blir det 26 øyeblikk som er fanget av hovedstaden og presentert på en fin måte.

For Oslo Kamera Klubb betyr en slik utstilling mye.

- Utstillingen viser bredden og variasjonen i uttrykket til de forskjellige fotografene i klubben. Det er svært mange amatørfotografer som går rundt med kamera i Oslo, og kanskje enda flere har lyst til å bli med i et miljø der vi hver eneste uke får inspirasjon av andre fotografer på møtene i klubben. Utstillingen er et stort løft for Oslo Kamera Klubb som feirer 90 år neste år. Vi blir med ett synlig i bybildet, og det er utrolig moro, forteller Palm

Oslo Kamera Klubb er landets største fotoklubb med 340 medlemmer og også en av de eldste. Klubben er delt inn i to grupper: Fotogruppen og Film- og videogruppen, som begge har ukentlige møter. De samles for inspirasjon og foredrag hver mandag i lokalene til Fafo på Grønland.
Liz Palm -
Liz Palm
Tommy Næss -
Tommy Næss
Anne Lise Kirsebom -
Anne Lise Kirsebom
TerjeAngeltveit -
TerjeAngeltveit

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu