Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"Don`t worry, be happy!"

Frilans- og kunstfotograf Myriam H. Bjerklis fargerike Gambia-bilder stilles nå ut i Sandefjord. Samtidig presenteres også en fyldig fotobok, samt en fakta-bok fra Gambia. Alt overskuddet fra foto- og boksalg skal gå til skoleprosjekt i Gambia.
PRESSEMELDING:

Fotoutstillingen er en vandreutstilling som senere også kan sees blant annet i Larvik og Tønsberg. Men startskuddet går altså i Sandefjord, torsdag 14.10.10, hvor bildene vil henge ca. 1 måned. Utstillingen består av et tjuetalls bilder fra Gambia, og har fokus på farger, mennesker og hverdagsliv.

Det samme fokuset har også bøkene som blir presentert. En fotobok bestående av kun bilder som vil være i salg under utstillingene. Hver bok selges signert og nummerert, og boken har et opplag på kun 100 eksemplarer. I tillegg kommer det også ut en fakta- og fotobok fra Gambia, med over 140 bilder fra landet.

Utstillingen består både av innrammede foto og foto på lerret, alle nummererte, i et opplag på 30 stk.

Alt overskuddet av utstillingen går til førskolen Ham Ham Nursery School i Gambia, en av de fattigste skolene i landet, drevet av en polio-handikappet rektor. Det går ca. 200 barn på skolen, og de mangler det meste. Elevene sitter tett i tett på trebenker, de deler på de få bøkene de har, og under regntiden fosser vannet inn. Ved å kjøpe bilder eller bøker støtter man dermed samtidig en svært god sak.

Utstillingen åpner torsdag 14.10.10 kl. 19.00, åpningen etterfølges av et foredrag av Jan Otto Johansen som skal snakke om bøker og forlag. Akkurat denne kvelden er det kr. 100,- i inngangspenger (for foredraget).

Resten av perioden kan bildene beskues gratis.
Myriam H. Bjerkli - Lilla dame
Lilla dame
Myriam H. Bjerkli
Myriam H. Bjerkli - Peanøttselger I
Peanøttselger I
Myriam H. Bjerkli

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu