Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Forlatt øyeblikk

Bjarte Edvardsens andre separatutstilling er en kombinasjon av to personlige prosjekter som på Sandnes Brygge smeltes sammen.
PRESSEMELDING:

Det ene prosjektet, bestående av flyktige landskapsbilder med fokus på nostalgi og reising, har pågått i halvannet år, mens det andre er et nyere prosjekt med øyeblikksbilder som går tettere inn på hverdagslivet.

Åpningen søndag 3.oktober kl.17 vil bestå av en introduksjonstale, ett slideshow med opplesing av noveller og servering av drikke. Salgsutstillingen vil hovedsakelig bli presentert i gallerirommet, mens et par av bildene vil presenteres i kaféen. Det kulturelle utestedet Sandnes Brygge fungerer som kafé, bar, musikkscene, kunstgalleri og har månedlige utstillinger av lokale kunstnere.

Edvardsen jobber hovedsakelig med personlige prosjekter og som bryllupsfotograf og portrettfotograf i den sørlige delen av Rogaland. Han har tidligere studert fotografi på Norges Kreative Fagskole i Stavanger og har hatt en separatutstilling på Nærbø (Jæren) i fjor som dokumenterte musikalrevyen Maestro som ble framført på Bryne i oktober 2008.


Åpningstider:
Tirsdag: 16-22
Onsdag-Torsdag: 11-23
Fredag-Lørdag: 11-00.30
Søndag: 14-22
Bjarte Edvardsen - Forlatt øyeblikk #13
Forlatt øyeblikk #13
Bjarte Edvardsen
Bjarte Edvardsen - Forlatt øyeblikk #11
Forlatt øyeblikk #11
Bjarte Edvardsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Bjarte E.
Arrangementet på facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=149867098369436
28.9.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu