Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

:Kulturnatt

I forbindelse med Oslo Kulturnatt arrangerer Cyan :galleri i samarbeid med Sigrid Thorbjørnsen en utstilling med Oslo-fotografier.
PRESSEMELDING:

Under Oslo Kulturnatt foregår det en mengde forskjellige arrangementer over hele byen. Kulturinstitusjoner, bedrifter og offentlige bygg holder åpent med omvisninger eller spesielle hendelser. Cyan :studio arrangerer som vanlig en fotoutstilling i galleriet siste helg i måneden, med åpning denne fredagen.

I anledning Kulturnatt har de valgt å sette sammen en fotoutstilling med Oslo som tema. Etter en åpen utlysning har 14 forskjellige fotografer blitt plukket ut til å delta med et variert spenn av fotografiske tolkninger av Oslo by. Deltakerne Are Sundnes, Henrik Lindal, Jon Wang, Kari Bye, Karl Erik Brøndbo, Ketil Martinsen, Liz Palm, Marianne Lind, Marius Hauge, Marie Lindeman, Morten Helland, Sara Tanderød, Sigrid Thorbjørnsen og Stig Marlon Weston er en blanding av profesjonelle fotografer, kunstnere og amatører, og det stilles ut både enkeltbilder og utdrag fra større pågående prosjektserier.

Åpent
24/9 18-24
25-26/9 12-18
Sigrid Thorbjørnsen -
Sigrid Thorbjørnsen
Marius Hauge -
Marius Hauge

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu