Ny Turboneger fotobok

Stian Andersen med Turboneger fotobok på Aschehoug Forlag 9. september.
I 1993 tok Stian Andersen bilder av Hank von Helvete på Blitz i Oslo. Bildene av den nye Turboneger-vokalisten ble starten på et 16 års intenst forhold mellom fotografen og bandet.
Stian Andersen har fulgt det bejublede norske rockebandet på scenen, backstage, på festivaler, i turnébussen, på offisielle fotosessions rundt plateutgivelser – gjennom store oppturer og brutale nedturer.

Stian Andersen fanger essensen til seks kompromissløse gutter fra forstedene rundt Oslo, og avbilder bandet med en gjengmentalitet som kjennetegner de største og beste verstingbandene rockehistorien har sett og hørt. Boka gir oss et unikt innblikk i bandet sett fra innsiden. Aldri før har du vært så tett på Turboneger.

Stian Andersen (født 1973) er en av Norges fremste musikkfotografer. Han reiser verden rundt på oppdrag for norske og internasjonale klienter og har fotografert artister som Iggy Pop, Johnny Cash, Oasis, Daft Punk og Ramones. I Norge har han turnert gallerier landet rundt med den kritikerroste Turboneger-fotoutstillingen «The Silent Side Of Rock N Roll». Han har fotografert over 50 album-cover for bl.a. A-ha, Röyksopp, Turboneger, Bigbang og Dum Dum Boys, og han har bidratt til flere bokutgivelser, bl.a. Festivalboka og Kristopher Schaus Tendenser. Stian Andersen har vunnet en rekke priser for sine fotografier.

Bok sampler: http://issuu.com/aschehoug/docs/turboneger_-_en_smakebit
Stian Andersen - Hank Von Helvete
Hank Von Helvete
Stian Andersen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu