Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"The good, the bad and the ugly #1"

Fem stuere og tidligere stuere hos Sas Ground Services har blitt invitert til å ha fotoutstilling i "Galleri Julies Hage", drevet av en sjette tidligere kollega. Her er det utstilt 23 bilder i større formater, mellom og tett på nært beslektede keramiske verker.
PRESSEMELDING:

Tittelen "The good, the bad and the ugly" (-en spagetti-western)har bakgrunn i gallerieierens møte med en italiensk turist, ankommet med sisteflyet fra Oslo med tapt baggasje for noen år tilbake. Grete Julie tok seg av passasjeren og transporterte ham til sentrum, hvor de også fikk spasert gjennom Tromsøs gater og sett byens visuelle attributter på godt og vondt. Tilbakemeldingen fra den italienske turisten har siden satt seg i minnet og stadig kommet tilbake. Dette fått henne til å se bildet av Tromsø på en annen måte; gjennom en turists øyne.

Med bagrunn i dette har Grete-Julie tatt kontakt med sine tidligere kollegaer med ønske om å få til en utstilling basert på dette temaet, løst gjennom arkiv- og nye bilder. Resultatet ble en utstilling med 23 bilder i formater fra 40x60 til 100x150cm, sammen med keramikk og lamper, som alle følger tråden gjennom utstillingen.

Fotografer: Tom Roland, Bjørnar G. Hansen , Pål Amundsen, Leif Harder-Falck og Frank Kræmer.

Sted: Galleri Julies Hage
Brox veien 1A
9020 Tromsdalen
(ca. tre minutters gange på fortau sør for Ishavskatedralen)

ÅPNINGSTIDER
onsdager 1200 - 1800
torsdager 1400 - 2100
lørdager 1200 - 1800

Vel møtt!
 - Gallerilogo
Gallerilogo
 - Kartbeskrivelse
Kartbeskrivelse

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu