Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Tandberg på Gulden

Torbjørn Tandberg stiller ut på Gulden Kunstverk. Temaet er "Kvinnen".
PRESSEMELDING:

Torbjørn Tandberg er en fotograf som vekker oppsikt. Oppsikt fordi hans bilder imponerer og skaper undring. Oppsikt fordi han er meget høyt premiert. Han er yrkesfotograf som jobber høyt og lavt, i fjern og nær. Han venter gjerne i årevis på et bestemt lys, vær og atmosfærisk forhold. 37 ulike land i verden har han besøkt, senest i Kirgisistan og Filippinene.

Han konstruerer ofte sine motiv og tar bildet med kameraet, uten videre bearbeidelse i Photoshop. Hovedbildet på denne utstillingen måler 1 x 2,5 meter og er tatt på Fillipinene i vinter. Med det bemerkelsesverdige foto av Papirbredden i minne, klarte Tandberg å organisere 6 norske og 13 fillipinske kvinner til det han kaller ”sitt livsbilde”.

Prosjektet skapte oppstyr og resulterte i innblanding fra det lokale politiet. Torbjørn Tandberg er fra Krokstadelva og nå bosatt i Drammen. Han er en fotograf som ingen annen og stiller ut for første gang i Galleriet - en vakker, underholdende og teknisk brilliant utstilling over sitt yndlingstema, KVINNEN.

http://www.ttfoto.no/
http://www.guldenkunstverk.no/
Torbjørn Tandberg -
Torbjørn Tandberg
 Torbjørn Tandberg -
Torbjørn Tandberg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu