Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Solo Photo Book in a Month

SoFoBoMo (Solo Photo Book in a Month) er en utfordring til fotografer fra hele verden der man skal lage en fotobok i PDF format på 31 dager.
PRESSEMELDING:

Du har kanskje allerede tenkt på å lage en fotobok, men ikke kommet helt i gang. Du tror kanskje det er for vanskelig, eller at bildene din ikke er gode nok. Kanskje du tror det tar for lang tid og at du ikke klarer å fullføre. Kanskje du mangler inspirasjon til å ta bilder, og trenger en liten dytt.

SoFoBoMo er ikke en konkurranse, og det er ingen kommersielle krefter bak som ønsker rettigheten til bildene dine. Det er rett og slett en liten gruppe ildsjeler som ønsket å se hva man kunne få til på en måned, og som ønsket å dele denne utfordringen med alle som ønsket å være med. Det er ingen krav eller begrensninger for hvor gode bilder du tar. Du er velkommen til å delta om du er dreven proff eller tok opp kamera for første gang i forrige uke. I fjor var det 885 fotografer på alle nivåer fra hele verden som deltok, og det ble fullført 218 bøker.

Utfordringen er helt uten forpliktelser, og reglene er enkle:
- Boka må inneholde minst 35 bilder.
- Den må gjennomføres i en sammenhengende 31-dagers periode som begynner tidligst 1. juni, og slutter senest 31. juli.
- Den ferdige boka skal lastes opp som PDF til SoFoBoMo hjemmesiden.

Hvis du synes dette virker interessant, så kan du lese mer på prosjektets hjemmeside. Der kan du også se resultatene fra fjorårets utfordring.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu