Workshoper som inspirerer

NORDphotography ønsker å inspirere fotografer. Dette gjør de gjennom workshoper med anerkjente og dyktige fotografer.
Målet til NORDphotography er enkelt: de vil inspirere fotografer. Dette gjør de gjennom diverse workshoper i inn- og utland med internasjonalt dyktige fotografer. Navn som Ron Haviv, Claire Rosen, Cig Harvey og Joyce Tenneson er noen av fotografene som NORDphotography samarbeider med.

- Vi synes det er alt for få nordiske fotografer som gjør seg bemerket på den internasjonale fotoscenen, og vi tror at nettverksbygging og dyktige mentorer er avgjørende for at nye og gamle fotografer skal lykkes, i tillegg til et solid talent og pågangsmot. Ved å arrangere workshoper med internasjonalt kjente fotografer, bidrar vi til nettverksbygging over landegrensene, forteller grunnlegger Elisabeth Nordeng Aanes til foto.no.

Nordeng Aanes hevder at workshopene er mye mer enn et fotokurs.

- Workshopene er en inspirasjonskilde, en idekoker, et intenst kreativt sted der du får rom til å utvikle deg, med veiledende hånd fra en engasjert foredragsholder. Det er et sted for å fornye din kreative energi. Og det er viktig. Både for nye fotografer og gamle travere.

NORDphotography har etter hvert bygget seg opp et godt rykte som workshoparrangør. Foredragsholderne er ikke tilfeldig valgt. Det er ikke godt nok å være en dyktig fotograf, men de må også beherske kunsten å lære fra seg.

- Det er ikke gitt at selv om du er en dyktig fotograf så kan du lœre fra deg. Og her snakker vi ikke bare om å lœre fra seg tekniske ferdigheter, men det å kunne inspirere deltakere slik at deres kreativitet blomstrer opp, og bringer dem inn på et nytt nivå av muligheter. Og vi ser effekten ved å velge mentor-typer som foredragsholdere. Vi har tidligere workshop-deltakere som nå har startet eget studio, eget galleri, det er blitt utstillinger, bøker osv. Og det er da det blir virkelig moro, avslutter Nordeng Aanes.

I disse dager har NORDphotography lansert en ny nettside. På nettsiden kan man finne oppdatert info om foredragsholdernes karrierer, og også generelle nyheter som workshopdeltagere kan ha nytte av.

I workshop-kalenderen er det oversikt over workshoper som NORDphotography tilbyr, med fyldig presentasjon av foredragsholderen og workshopbeskrivelse.

NORDphotography:
http://www.nordphotography.com/


Iva Peele - Elisabeth Nordeng Aanes
Elisabeth Nordeng Aanes
Iva Peele
Cig Harvey -
Cig Harvey
Ron Haviv -
Ron Haviv

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu