Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Alpine Lofoten

Espen Mortensen stiller ut sine skibilder fra Lofoten på Kabelvåg hotell og på Bacalao i Svolvær. Det er en serie med toppturbilder med den fantastiske naturen i Lofoten som kulisser.
Pressemelding:

Espen Mortensen stiller ut sine skibilder fra Lofoten på a class="external" rel="nofollow" href="http://www.dvgl.no/vare-steder/kabelvaag/;Kabelvåg" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.dvgl.no/vare-steder/kabelvaag/;Kabelvåg hotel og på Bacalao i Svolvær. Det er en serie med toppturbilder med den fantastiske naturen i Lofoten som kulisser. Det er utstilt 18 bilder i stort format, fra 60x90cm til 1x2,4meter. Det er i tillegg laget en postkortserie fra utstillingen.
Bildene kan ses på http://www.esmo.foto.no.

Espen Mortensen er 35år fra Bodø, som har bodd de siste 8 årene i Kabelvåg etter endt utdanning i Bergen. Jobber nå som landsbytannlege i Svolvær og er med i et aktivt turmiljø i Lofoten.
Men under studiene har han jobbet som freelance fotograf for en rekke ulike medier. Har hatt bilder publisert hos bla. Fri Flyt, Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende, BA og en rekke turistkataloger for ulike destinasjoner i Norge.
Han hadde separatutstillingen ”Pura Vida” i 2002-2003 med motiver fra Cuba og Guatemala. Denne var utstilt ved Fotografienshus i Oslo, Driv i Tromsø, Min plass i Bodø og ved Kafe Fabel i Kabelvåg.

Espen Mortensen - Rundfjellet
Rundfjellet
Espen Mortensen
Espen Mortensen -
Espen Mortensen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu