Nyheter fra det underbevisste

Fotokunstneren Tor Einstabland kommer nå til Oslo med utstillingen 'Nyheter fra det underbevisste'. Utstillingen har tidligere i år blitt vist i Warszawa i Polen.
- Ved å fryse et nyhetsbilde ønsker jeg å gjenspeile hvordan underbevisstheten kan oppfatte og jobbe med en aktuell nyhet. Hvordan vi selv produserer våre egne problemstillinger og virkelighetsoppfatninger, uttaler Einstabland i en pressemelding fra Fotografiens Hus.

- Vi får servert ferdig redigerte nyheter på tv-skjermen. De påvirker oss uansett hvor mye motstand vi har bygget opp. Endel av informasjonen vil legge seg i underbevisstheten og arbeide med materialet videre. Utifra hver enkelts individs tidligere historie og erfaringer, kan den danne et eget uttrykk. Et eget svar. Egne bilder. Hvor langt våger vi å plassere disse egenproduserte nyhetene frem i vår bevissthet. Bilder som ofte kan bære preg av ærlighet. Sannheter i ens eget liv, heter det videre i pressemeldingen.

Grunnen til at Einstabland har valgt å lage alle programmene som direktesendte, er for å understreke det kontinuerlige arbeidet som foregår i det underbevisste.

Utstillingen åpner dørene torsdag 4. februar og henger frem til søndag 28. februar.

Tirsdag-fredag kl. 10-16
Lørdag og Søndag 12-16
Stengt mandager
Tor Einstabland -
Tor Einstabland
Tor Einstabland -
Tor Einstabland
Tor Einstabland -
Tor Einstabland

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu