En stor liten nyhet fra Olympus

Olympus PEN E-P2 kan nå kjøpes av de som ønsker seg et litt spesielt kompaktkamera med speilrefleksytelse.
I dag på Fotomessens første dag, fredag 15.01.2010, slippes E-P2 på det norske markedet. Vi har under introduksjonen tidligere skrevet om Olympus' nyeste PEN-modell, og nå kan den endelig kjøpes. Tom Arne Evensen snakket seg varm om kameraet, og vi tok det i hendene påmontert et ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 3.5-5.6 og tilhørende elektronisk søker. Dette er nok den første elektroniske søkeren vi kan godkjenne - den har svært lite etterslep og både klar og tydelig.

Vi regner med at E-P2 får mange kjøpere blant eiere av andre merkers speilrefleksmodeller. Olympus' Micro Four Thirds-kompaktkamera er utmerket til å ta med på steder og i situasjoner hvor man av ulike årsaker vegrer seg mot å ta med store speilreflekskameraer samtidig som det fotografiske behovet i situasjonen dekkes av E-P2. Det er ikke merkelig at Olympus har store forhåpninger til hvordan kameraet blir mottatt, og også som et feriekamera er det fullgodt.

Tom Arne fortalte at Fotovideo har kjøpt hele Olympus Norges' lager av E-P2, og at de som har lyst på et særlig kapabelt kompaktkamera med særpreg kan kjøpe kjøpe den nye PEN-modellen hos dem. Prisen er 8.795 kroner for bare kamerahuset, elektronisk søker følger selvsagt med. De fleste vil nok rimeligvis ha minst ett objektiv med på kjøpet, og med et ZUIKO DIGITAL 17mm 2.8 blir prisen 9.495. Med ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 3.5-5.6 koster hele pakken 9.995 kroner. Da er det bare en bæreveske som eventuelt kommer i tillegg.
Per Inge Østmoen  - Olympus-representanten med en stolt mine
Olympus-representanten med en stolt mine
Per Inge Østmoen
Tom Arne Evensen har stor tillit til at E-P2 vil bli et populært kamera

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu