Gratis bildekritikk på Fotomessen

På foto.no sin stand på Fotomessen kan du få en profesjonell vurdering av dine bilder av fotograf CF Wesenberg. Ta med bilder, og kom til vår stand lørdag mellom klokken 12 og 16.
foto.no gir deg en gratis og profesjonell vurdering av dine bilder denne helgen. Kom til vår stand lørdag 16/1 mellom klokken klokken 12 og 16.

Der møter du fotograf CF Wesenberg. Han har jobbet som fotograf i 26 år, og startet foto.no for 14 år siden. Ved siden av foto.no jobber han som fotograf hos Kolonihaven.no.

På Fotomessen kan du ta med inntil 5 bilder på en minnepenn eller som print. CF vil bruke inntil 10 minutter per person, litt avhenging av hvor stor pågang det blir. Her vil du spontant få en ærlig og oppriktig mening fra en av landets fremste fotografer og nettverksbyggere.

Om du ønsker å delta så send helst en email til CF på cf@foto.no. På den måten kan vi planlegge om vi trenger å utvide tilbudet.

Fotokurs og workshops?
Vi ønsker samtidig å få innspill fra deg vedrørende fremtidige fotokurs og workshops. Hva ønsker du å lære, og på hvilken måte?
CF Wesenberg -
CF Wesenberg
CF Wesenberg -
CF Wesenberg
CF Wesenberg -
CF Wesenberg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu