Et nytt fototidsskrift ser dagens lys på fotomessen

Det er naturfototidsskriftet Natur og Foto som velger Fotomessen som sin plass å ha premiere på sitt første nummer. Bak nyskapningen står blant annet tre av landets fremste naturfotografer – Baard Næss, Tom Schandy og Kai Jensen. Journalist Trine Rasch Olsen og designer Merci Abrahamsen kompletterer redaksjonen.
“Natur og Foto blir det eneste fototidsskriftet i Norden som fokuserer på natur og foto, med brukertips og ”How to do it” artikler.

Natur & Foto blir et kvalitetsmagasin rettet mot alle som finner glede og inspirasjon av flott natur. Natur&Foto sin målgruppe er fotografen, jegeren, fiskeren, friluftslivsmennesket. Kort sagt alle som gleder seg over den mangfoldige naturen som omgir oss, og som vil ta bedre bilder. Natur&Foto er et fotomagasin som favner bredt, hele tiden med det gode naturbildet i sentrum. Natur & Foto har en redaksjon med lang erfaring, og våre medarbeidere er plukket fra øverste hylle. Vi har høye målsetninger for Natur & Foto. Dette er en satsning hvor fotoglede, entusiasme og kunnskap vil stå i fokus. Vi skal inspirere og spre kunnskap!”

Det nye magasinet er i salg fra 20. januar og vil kunne kjøpes i Narvesen kiosker, utvalgte butikker og bensinstasjoner i Norge, Sverige og Danmark. Introduksjonstilbudet på abonnement til kroner 199,- gjelder ut 2009. Tilbudet inkluderer fire nummer av Natur&Foto og en flott kalender.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu