Dokumentarfestival i Trondheim

27. – 29. november er det klart for dokumentarfestival i Trondheim.
Sterke navn som Antonin Kratochvil, Thomas Lekfeldt og Richard Sagen er allerede klare for festivalen som er et samarbeid mellom Pressefotografenes Klubb, Cinemateket, Trondhjems Journalistforening, Klipp og lim media AS, Banden i NRK p3 og Dokkhuset.

– Vi har samlet ulike miljøer i Trondheim som driver med dokumentar og som har lyst til å vise fram det vi synes er best i hver våre sjangere. Interessen for dokumentar er stor og voksende. Dette er første gang vi samler de ulike formene og presenterer de beste dokumentarene innenfor foto, film, radio, teater og journalistikk, sier Kim Nygård, initiativtaker og leder for Pressefotografenes Klubb i Trøndelag i en pressemelding.

I pressemeldingen lover arrangørene pressefotografer i verdensklasse, internasjonalt anerkjente dokumentarister, noen av våre egne mest populære dokumentarskapere, prisbelønnet dokumentarfilm gjort til teater og et unikt møte mellom Tore på Sporet og Banden i P3.

I løpet av tre novemberdager satser de på å gjøre Dokkhuset i Trondheim til en arena for en spennende nyvinning på norsk festivalscene: Trondheim Dokumentarfestival.

Til festivalen kommer:
Thomas Lekfeldt (Danmark), Richard Parry (UK), Jørn Haudemann-Andersen (N), Richard Sagen (N), Antonin Kratochvil (USA), Bjørn Erik Hanssen (N), Solveig Melkeraaen (N), Tore Strømøy (N) og Ken Wasenius-Nilsen (N).

Mer informasjon og billetter:
http://www.dokkhuset.no/
Antonin Kratochvil -
Antonin Kratochvil
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu