Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

THE REUNION

Lørdag 14. november kl 17 (forestillingstart kl 18) er det premiere på : The Reunion – en forestilling bestående av dans og fotografi på Spriten, Klosterøya.
Forestillingen er også en premiere på Spriten på Klosterøya som visningsplass for kunst. Og danner en forsmak på Spriten som produserende kunsthall i fremtiden.

Temaet for THE REUNION er identitet og utforsking av menneskers ulike personligheter i møte med hverandre. Mennesket har en sosial og kulturell forankring som deltaker i et samfunnsmessig fellesskap. Gjennom møter med andre mennesker og nye situasjoner, blir vår identitet og personlighet utfordret og forandret.

Personlighet er helheten av menneskets karakteristiske tanker, følelser og væremåter. Som menneske har vi fri vilje og selvstendige tanker. Allikevel opplever mange fra tid til annen, å miste kontakten med seg selv i møte med andre mennesker og under nye omstendigheter.

Forestillingen er koreografert av Anette Dolva fra Porsgrunn og fotoserien er signert Signe Christine Urdal fra Stavanger (www.scurdal.com). Bildene er tatt med hasselblad 500 c/m på kodak sort/hvitt film. Følgende dansere deltar på forestillingen; Beate Jønnson, Maggi Asbjørnsen, Anne Jorunn Salhus og Linn Holt.

Forestillingen spilles: Lørdag 14. nov. kl 18, søndag 15. nov. kl 13 og 15

Sted: Spriten, Klosterøya (forbi Eventyrfabrikken)
Pris: Gratis. Max 60 plasser per forestilling

THE REUNION er støttet av Skien kommune, Klosterøya AS og TOU Scene.
Christine Urdal - THE REUNION
THE REUNION
Christine Urdal
Hasselblad 500 c/m

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu