Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Naturfoto på Galleri Malla

Hurumfotografen Torstein Ihle stiller ut naturbilder på Galleri Malla.
- Det er lyset jeg jakter på. Helt siden jeg flyttet ut til Hurum har jeg vært fasinert over det spesielle lyset her ute. Jeg prøver å fange de spesielle øyeblikkene når naturen viser seg fra sin beste side, de øyeblikkene da alt stemmer, forteller Torstein Ihle til foto.no.

På utstillingen som varer fram til 27. august, vil man få se bilder fra alle årstider, noen av de fineste øyeblikkene fra Hurumnaturen. Utstillingen er en salgsutstilling der bildene som presenteres vil være mulig å få kjøpt i ulike formater.

- Jeg liker det vakre, sterke farger og kontraster. For meg kan det være trestammer i morgenlyset eller en kald vintermorgen der solen skinner gjennom frostrøyken på fjorden, forteller Ihle som ikke redd for å nærme seg det som noen vil karaktrisere som «kitch».

Torstein Ihle arbeider som fotograf og designer med kontor i idylliske Holmsbu i Hurum. Han har de siste årene jobbet mye for reiselivsnæringen iHurum- og Drammensområdet.

I forbindelse med utstillingen selges også fotoboken «Hurumnatur» i revidert utgave. Den ble første gang publisert i 2008.

På åpningen 14. august kl 16.00 vil det være en vernissage med lett servering. Fotografen vil gi en kort introduksjon av utstillingen.

Sted: Galleri Malla på Villa Malla, Filtvet i Hurum
Åpning: Fredag 14. august, kl. 16.00
Varighet: Fram til 27. august
Web: http://www.ihlefoto.no/ihlefoto/natur.html
Kart til Villa Malla på Filtvet: http://korta.nu/9af1
Torstein Ihle - Sommekveld på Mølen
Sommekveld på Mølen
Torstein Ihle
Torstein Ihle - Høststemning ved mørkvann
Høststemning ved mørkvann
Torstein Ihle
Torstein Ihle -
Torstein Ihle

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu