Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Æresmedlemmer NSSF - 2009

En presentasjon av de, som under NSFFs Landsmøte i Tønsberg 21. - 24. mai 2009, ble tildelt æresmedlemskap.
Thor Melhuus har hatt flere tillitsverv i NSFF, og har blant annet vært President i 4 år og Visepresident i 2 år. Han har også mange år vært tillitsvalgt i Trondhjems Kameraklubb, og vært en stor inspirator for klubbens medlemmer. Han var redaktør for Kamera i en lang årrekke på 50- og 60-tallet. Kamera var forløperen til dagens Fotografi.

Thor er fra før Æresmedlem i Trondhjems Kamera Klubb og i Norges Fotograf Forbund. Han overrakte sin innbundne samling av Kamera fra tidsperioden 1949 til 1964 til NSFF. En gave som vi er svært takknemlig for.

Terje Skåre har i over 20 år drevet med fotokurs i Oslo Kamera Klubb, med over 1600 deltagere. Noe som har generert mange hundre medlemmer til klubben og til NSFF.

Han har også bidratt i mange aktiviteter i Oslo KK. Han ble også tildelt HonENSFF. Terje er fra før Æresmedlem i Oslo Kamera Klubb.

Knut Førsund har alltid vært en god ambassadør for NSFF og norsk amatørfotomiljø. Som redaktør i Fotografi gav han mange fotoklubber muligheten til å presentere seg ved å vise sine bilder og fortelle om sine aktiviteter. Redaksjonen i Fotografi fungerte også som et sekretariat for NSFF i en periode på 80-tallet.

Knut har ved flere anledninger holdt foredrag på NSFF sine Landsmøter. Han har alltid vist velvillighet ovenfor NSFF og har blant annet vært NSFF sin kontaktperson til Fotografi-messen i Oslo og til Stiftelsen Se.

Mange av NSFF sine medlemmer har fått inspirasjon og kunnskap gjennom de mange kurs som er avholdt og fotobøker som han har utgitt.
 - Thor Melhuus
Thor Melhuus
 - Terje Skåre
Terje Skåre
 - Knut Førsund
Knut Førsund

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu