Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Stavangers første fotoklasse på Tou Scene

Fotografene fra Norges Kreative Fagskole er klar for sin avgangsutstilling på Tou Scene.
Fotografene fra Norges Kreative Fagskole startet på studiet i 2007 og utstillingen vil i stor grad vise hva de har lært i løpet av de to årene. De fleste fotografene vil stille ut bilder fra et langvarig bokprosjekt som gikk fra februar til mai i år. Denne oppgaven gikk ut på å lage bilder innenfor et valgfritt tema og sette sammen en bok på 30-50 bilder.

Tou Scene har i løpet av de siste årene blitt et av Stavangers mest sentrale steder for kunst og kultur og ølhallene vil igjen bli dekket med fotografenes bilder, som i 2008. Utstillingen vil inneholde kåringer av en fagjury satt sammen av fotografer, Rogalands Avis’ bilderedaktør og en representant fra reklamebyrået Melvær & Lien. Utstillingen vil inneholde en variasjon mellom dokumentar, mote, portretter og kunstfoto. Fotografene vil være tilstede med porteføljer og bøker for å vise fram for bransjen. Utstillingen vil også inneholde en egen seksjon for studentene fra 1.klassen.

Utstillingen holder åpent torsdag 4.juni kl.19-21, med servering av mat og drikke. Åpningstidene for fredag til søndag er kl.12-17.

www.fotoklassen.com
Alexander Chesham -
Alexander Chesham
Bjarte Edvardsen -
Bjarte Edvardsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu