Årets BioFoto Bilde

Årets BioFoto bilde ble kåret av deltakerne på jubileumsfestivalen. Gratulasjonene går til ...
Årets BioFoto bilde ble kåret av deltakerne på 30 års jubileumsfestivalen nå i mai.

Stian Holmen sitt fotografi "Drikkende ekorn" fikk flest stemmer og er derfor Årets bilde 2009.

Ekornet fra Flatanger fikk ikke bare flest stemmer, men det var det fotografiet som flest stemte på. 57 % av deltakerne gav et eller flere poeng til dette fotografiet.

Dermed er BioFoto sin årlige fotokonkurranse over. Stian Holmen vant både selve fotokonkurransen og årets bilde. Fotokonkurransen går over fire runder. Denne blir juryert av erfarne fotografer. De fem beste bildene fra hver runde går videre til konkurransen - Årets bilde. De som møter opp på landstreffet stemmer så på de bildene som de liker best. I år var det altså Stian Holmen sitt fotografi, Drikkende ekorn, som fikk flest stemmer. Stian vant derved både tur til Svalbard og nye sko.

Ny konkurranse starter høsten 2009. For å få lov til å være med på den må du være medlem av BioFoto. Den enkleste måten å bli medlem på er å registrere seg på denne siden: http://www.biofoto.no/nyttmedlem.asp BioFoto har et jubileumstilbud som varer ut mai 2009. Vanlig medlemskap koster nå bare kr 300,- mens studenter og pensjonister betaler kun kr 200,-
Stian Holmen - Drikkende Ekorn
Drikkende Ekorn
Stian Holmen
Årets BioFoto bilde.

Brukere Brukere:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu