Aprilvinneren i Autofil-konkurransen klar

Advokaten og amatørfotografen Stig Norby er månedens Autofil-fotograf i april og får en Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge i premie.
Vinnerbilder har Stig Norby fotografert på Norsk Mustang klubbs ”Swap meet” på Tyrigrava 18. april i år.

- Som det fremkommer av bildet var det ikke bare Mustanger der, men også noen ”prosjekter”. Navkapselen på bildet tilhører en meget strøken ”Hot-Rod” fra 1930-tallet. Jeg vet ikke hvem som eier verken prosjektet eller bilen den speiler seg i. Utstyret jeg brukte er en Canon EOS 1D mk II og Canon EF 24-105mm f/4.0 L IS USM, forteller Stig til foto.no.

Sammen med sin kone har Stig selv en 1965 Mustang, så han kan garantere flere bilbilder fra sommerens treff.

Fotointeressen til Stig startet da han fikk sitt første speilreflekskamera til konfirmasjonen sin.

- Jeg mener å huske det var et Pentax MG kamera. I 9. klasse på ungdomsskolen hadde jeg foto som valgfag og jeg kan huske vi fikk lov å benytte oss av skolens mørkerom også utenom undervisningstid. Av en eller annen grunn dabbet fotointeressen noe av i ungdomsårene, og frem til midten av 30-årene har det stort sett bare blitt feriebilder og familiebilder med kompaktkamera. Jeg har likevel alltid likt å ta bilder og for noen år siden kom interessen tilbake for fullt, forteller Norby.

Til daglig jobber han som advokat i Oslo og har bildilla. Det siste har han hatt siden han var 16 år.

- Jeg har brukt mye tid i garasjen opp gjennom årene. Nå kan det se ut som jeg har klart å kombinere både bil- og fotointeressen og jeg ser frem til en sommer med mange fine biler og forhåpentligvis mange fine bilder.

Foto.no gratulerer Stig Norby som månedens Autofil-fotograf og en Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge.

Konkurransen er et samarbeid mellom Autofil, Epson, Kolonihaven Printsenter og foto.no. På slutten av året kåres årets Autofil-fotograf hvor premien er en Mac Pro-datamaskin med 20 tommers Cinema Display til en samlet verdi av 25.280 kroner.

I tillegg til Norby får følgende bildet sitt på trykk i neste nummer av Autofil:

Marit Lilleeng
Pål Aarnseth
Renè Nøkland
Thomas Holm

Alle som får bildet på trykk i Autofil, vil dessuten få en valgfri Bartyh kopi str.30x40 fra Epson Kolonihaven Printsenter.
Stig Norby -
Stig Norby

Brukere Brukere:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu