Furuhatt om månedens bilde

Ernst Furuhatt vant månedens bilde i april og en Epson Stylus Photo R1400 levert av Epson Norge. Temaet var På kryss og tvers.
Til daglig er Ernst Furuhatt fotograf i Salten Museum, Bodø. Der er oppgavene alt annet enn å fotografere paraglidere, men med nesten 20 års fartstid i gamle ”Nordlands Framtid” i Bodø, så har han en allsidig fotointeresse utenfor musèet.

- Dagen vinnerbildet ble tatt var jeg på vei hjem fra arbeid, da jeg så disse to paragliderne boltre seg i nordavinden rett utenfor Bodø. Middagen måtte vente, og istedenfor bar det til ”fjells” for å finne rett ståsted i forhold til flyvningen. Det ble en del brukbare bilder, men det var først når disse to paragliderne plutselig krysset hverandre, at bildet satt som ønsket, forteller Ernst til foto.no.

I ryggsekken har Ernst til vanlig en Nikon D3 med 20mm/2,8 og en VR zoom 70-200/2,8, begge Nikkor.

- Bildet ble tatt med VR-zoom`en på ca 200mm. Bildet er fotografert i RAW-format og croppet og fargestyrt gjennom Photoshop CS3, men er ikke manipulert på noen måte.

Ernst, som de siste to årene daglig har vært innom foto.no, forteller at dette er første gangen han har deltatt i konkurransen månedens bilde.

foto.no gratulerer Ernst med månedens bilde og en ny Epson Stylus Photo R1900 levert av Epson Norge.

Se alle vinnerbildene her:
http://foto.no/cgi-bin/articles/articleView.cgi?articleId=41702
Ernst Furuhatt - kryssåtvers
kryssåtvers
Ernst Furuhatt
Ernst Furuhatt - Ernst Furuhatt
Ernst Furuhatt
Ernst Furuhatt

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu